Снимка pixabayГорещо ще е времето над цялата страна. Температурите ще са

...
Снимка pixabayГорещо ще е времето над цялата страна. Температурите ще са
Коментари Харесай

Наближава есенно захлаждане

Снимка pixabay

Горещо ще е времето над цялата страна. Температурите ще са сред 29 и 34 градуса, като най-високите стойности ще са в Югозападна България. Облачността ще е раздрана в северната половина на страната. Черноморието ще е в плен на слънцето. Вятърът ще е със скорост към 20-30 километра в час, вълнението ще е едва. Температурите ще са 27-31 градуса, на водата – 3-4 градуса по-ниски, съобщи Нова тв.

Утре синоптиците чакат да стартира захлаждане, което ще настъпи първо в Северозападна България с осезаемо по-силен вятър и облачност в хода на деня. Температурите ще паднат доста в четвъртък с към 10 градуса. Студеният атмосферен фронт ще донесе и слаби валежи. Времето ще се стабилизира за почивните дни с малко повече слънчеви часове. Дневните температури обаче ще останат ниски – към 20 градуса.

Заради сушата заплахата от пожари в идващите дни е огромна. „ Екстремален " риск от експлоадиране на полски и горски пожари има в съвсем цялата Дунавска низина, както и в централните региони на Южна България.

Каква е прогнозата за вашия район може да видите  ТУК.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР